Bugár György

bugar.jpg

BUGÁR GYÖRGY

55 éves, vállalkozó

4. választókerület

 

            1963-ban születtem Dunaszerdahelyen. Az alapiskola elvégzése után 1982-ben érettségiztem a pozsonyi magyar gimnáziumban, majd a tornaljai mezőgazdasági szakközépiskola felépítményi szakán szereztem szakérettségit. Van két felnőtt fiam, mindketten a Selye János Egyetemen tanulnak pedagógiát. 1991 óta vállalkozó vagyok, rendezvényszervezéssel és forgalmazással foglalkozok. A közelmúltban fejeztem be tanulmányaimat a Szent Erzsébet Főiskola szociális munka szakán.

            Az önkormányzatban több egymást követő választási időszakban dolgoztam, jelenleg az ifjúsági és a szociális szakbizottság tagja vagyok. Kilencedik éve koordinálom a városi ifjúsági parlament munkáját. Második éve vezetem a dunaszerdahelyi plébániai karitászt, ahol önkéntesekkel együtt segítjük a városunkban élő rászoruló családokat, és a hajléktalanok ellátásában is részt veszünk. Az elmúlt időszakban több csoportosulás létrehozásában vettem részt, mint például a Csallóköz – Dunaszerdahelyi Kaszinó Városvédő Egylet és a Magyar Majálist szervező ifjúsági tanács.

            Szívügyemnek tekintem a városunkban működő közösségek erősítését, a keresztény- konzervatív értékek megőrzését és továbbadását, valamint városunk ifjúságának segítését közösségi terveik megvalósításában