Karaffa Attila

karaffa.jpg

6. KARAFFA ATTILA

38 éves pedagógus

2. választókerület

 

A Csallóköz szívében, Dunaszerdahelyen születtem 1980-ban. Nős vagyok, feleségem, Tímea óvodapedagógus. Alapiskolai tanulmányaimat az egykori Komenský utcai alapiskolában kezdtem el, majd a Szent János Egyházi Alapiskolában fejeztem be. A helyi magyar gimnázium elvégzése után a budapesti Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Főiskolai Karára jelentkeztem, ahol hittanári oklevelet szereztem. 1993-től a helyi cserkészcsapat tagjaként dolgoztam, itt vált számomra fontossá az ifjúság nevelése. 2005-től a Pázmaneum Polgári Társulás titkáraként, majd ügyvezető elnökeként tevékenykedek. Tisztességes és becsületes munkáscsaládból származom, édesanyám és édesapám nyugdíjukig dolgoztak. Bátyám római katolikus lelkipásztor, egyetemi lelkész. Jelenleg magánvállalkozóként dolgozom a rendezvényszervezés, a média és a marketing területén.

A városi önkormányzatban három szakbizottságban dolgoztam: Kulturális és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottsága, Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottság, Sport- és Testkultúra-bizottság. A Thermalpark Rt. felügyelő bizottsági tagjaként figyeltem a városi fürdő gazdálkodását és működését.
Szabadidőmben szívesen foglalkozom a város történetével, régi fényképeket gyűjtök, fényképezek és a fociért rajongok.

Képviselővé választásom esetén városunk társadalmi és kulturális  életének még színesebbé tétele érdekében dolgoznék, a kultúra és a művészetek terén elért sikereink megismertetését is szorgalmaznám a határokon túl is.