Mgr. Szabó Katalin

szabokatka.jpg

11. Mgr. SZABÓ KATALIN

54 éves pénzügyi tanácsadó

4. választókerület

 

Gyökereim Dunaszerdahelyen három generációra nyúlnak vissza. A Keleti lakótelepen nőttem fel. Jelenleg a Barátság téren lakom, a két fiamat is itt neveltem fel. Nagymegyeren érettségiztem, utána a bősi vizierőműnél voltam alkalmazásban. Két évtizeden át az államigazgatásban dolgoztam, a járási, majd a munkaügyi hivatal személyzeti osztályát irányítottam. Eközben elvégeztem a nyitrai Konstantin Egyetemet. Jelenleg tizenegyedik éve az egyik életbiztosítónál dolgozom pénzügyi tanácsadóként.

Egész pályafutásom során emberekkel dolgozom, meghallgatom, odafigyelek rájuk és mint tősgyökeres dunaszerdahelyi lakos, jól ismerem városunk gondját, baját. A 2018-as helyi önkormányzati választásokon párton kívüli képviselőjelöltként az MKP támogatásával indulok.

Úgy gondolom, bőven van mit tenni. A meglévő dolgokon mindig lehet tökéletesíteni, a  döntéseket  pedig emberek javára szükséges meghozni - ezt az elvet szeretném átvinni a gyakorlati életbe. A környezetvédelem és a városfejlesztés területén szeretnék elsősorban tevékenykedni, ha a választási körzetemben elnyerem a választók bizalmát. Ehhez kérem a támogatásukat.